Horse Wo-Man

 

Horse Wo-Man duidt op de relatie, de verbinding, het evenwicht en de (helende) band tussen paard en mens (vrouw / man ).

 

Wendy Machiels is actief als paardenhealer en als paardencoach (spiegelwerk met paarden).

 

Bekijk ook zeker de website van Wendy op www.horseandwo-man.be

 

 

Paardencoaching sessies (spiegelwerk met paarden)

 

Paarden zijn hele bijzondere wezens: ze spiegelen jouw gemoedstoestand en geven je ook advies met betrekking tot het thema waar je mee zit.

 

 

Je moet hiervoor de paardentaal kennen en beheersen. Wendy Machiels kent deze paardentaal.

 

Samen met jou zal ze een inleidend gesprek hebben over jouw werk-thema, het probleem of de emoties bespreken waar je mee zit en worstelt. Daarna zal ze jou begeleiden in de "ring" samen met het paard. Door de interactie met het paard, en de begeleiding van Wendy zal je stilaan tot de kern van de zaak komen, en bijzondere inzichten verwerven over jezelf en de thema's waar je mee zit.

 

Het uiteindelijke doel is jezelf inzichten en heling te bieden op je werkstukken, en concrete acties af te spreken om jezelf te helpen helen.

 

 

Wendy Machiels volgde een opleiding aan het Europees Opleidingscentrum voor Paardencoaches (EOCP) in Nederland.

 

 

 

Paardencoaching sessies voor kinderen

 

Wendy Machiels heeft altijd een bijzonder plaatsje in haar hart voor kinderen, en dat is wederzijds ! Als onderwijzeres beloofde Wendy zichzelf dat ze zich zou inzetten voor kinderen met emotionele problemen, en haar opleiding tot paardencoach is het directe resultaat van deze intentie.

 

Wendy brengt de paardencoaching sessies op maat van kinderen, en met een bijzonder warm hart.

 

 

 

Paardenhealing sessies


Soms kunnen ook paarden fysieke en emotionele problemen hebben. Het is dan ook goed dat er iemand voor hen kan zorgen, ook op energetisch vlak.

 

Wendy Machiels volgde een Paardenhealing opleiding ('Equine Healing Master Class'en 'Healing for Horses Advanced Workshop') bij Margrit Coates (UK), de referentie bij uitstek op het vlak van paardenhealing in de wereld.

 

 

Wendy communiceert intuïtief met het paard, en heelt het door middel van handoplegging: zo kan zij zorgen dat het paard zich beter voelt, dat bepaalde problemen tussen 'baasje' en paard worden aangekaart en uitgeklaard, en de (harts)verbinding tussen mens en paard optimaal wordt.

 

 

Afspraak voor een paardenhealing of paardencoaching sessie

 

Klik hier om een afspraak te maken met Wendy Machiels.

 

Paardencoach

 

 

beeld en inhoud © www.Oneness.be
webdesign: DroomWever