Reiki

Reiki (of Gendai Reiki-ho) is de universele helings- of levensenergie die door het universum stroomt en die toegankelijk is voor iedereen. Reiki werd ontdekt in de 19de eeuw door de Japanse meester Usui en wordt sindsdien in de hele wereld onderwezen en toegepast.


Het is een eenvoudige helingsmethode die werkt door middel van de oplegging van de handen, door gebruik van symbolen en die ook op afstand werkt. Reiki helpt het lichaam zijn eigen harmonie en eenheid te herstellen, zijn eigen helingskracht weer aan te spreken en is zeer rustgevend. De kracht van Reiki kan zeer ver gaan, en wonderlijke heling brengen. Inmiddels is het ook wetenschappelijk aangetoond dat Reiki een helende werking heeft.


Als je een Reiki sessie, Reiki inwijding of opleiding zou willen, kan je contact opnemen met Rudi Princen of Wendy Machiels.

 

We geven de Reiki inwijdingen voor de verschillende graden:

 

- Eerste graad (Shoden): Basis van behandelen/helen, het openen van het Reiki kanaal, het leren van de basiskennis en -technieken

 

- Tweede graad (Okuden): Gevorderde training voor behandelen/helen, het gebruiken van Reiki symbolen, het verbeteren van de kwaliteit en kracht van de Reiki energie, het leren van helen op afstand, helen naar toekomst en verleden.

 

- Derde graad (Shinpiden): speciale training voor spirituele groei, het leren van het zelf zuiveren en een creatieve manier van leven, het pad leren kennen naar de verlichting die Meester Usui Sensei bereikte.

 

- Vierde graad (Gokuikaiden) - Reiki Master en opleidertraining, leren leven als een reiki master, het begrijpen van de waarheid van Reiki-ho, leren lesgeven en het geven van inwijdingen.

 

Afstamming:

Rudi Princen behaalde zijn Reiki Master opleiding (vierde graad) bij Klarika Csinadi. Zij werd opgeleid door Hiroshi Doi, de huidige president van de Japanse Reiki associatie (Gendai Reiki-ho), die op zijn beurt werd opgeleid en ingewijd door Kimiko Koyama Sensei, de 6de president van de Japanse Reiki associatie. Kimiko Koyoma Sensei werd opgeleid door Usui Sensei, de grondlegger van de Reiki Natural Healing.

Het cursusmateriaal dat gebruikt wordt tijdens onze Reiki-lessen , werd gecreƫerd door Hiroshi Doi zelf.

 

Reiki

 

Reiki

 

 

beeld en inhoud © www.Oneness.be
webdesign: DroomWever