Vuurceremonies bij Volle Maan 

met Wendy Machiels en Rudi Princen

 

 

 

Het element "vuur" is een belangrijk element in de natuur, het heeft een eigen bewustzijn, geeft je gedachten, gebeden en intenties meer kracht en neemt ze mee de hemel in. De Natives weten dit en gebruiken het Heilige Vuur ('Sacred Fire') vaak bij hun ceremonies.

 

We willen je graag uitnodigen om samen rituelen uit te voeren, muziek te maken en verhalen te delen bij een kampvuur bij volle maan.

 

In november kwam deze channeling door van onze "natives", de Kelten:

 

"We zijn verheugd dat jullie naar ons op zoek gaan. Weet dat onze wijsheid in één woord samen te vatten valt: "verbinding" of Oneness zoals dat in het Engels wordt genoemd. Niet toevallig dat jij naar ons op zoek gaat. Iedere ziel op het pad van bewustzijn zoekt vroeg of laat naar zijn lichtgevende roots. Zoals wij Moeder Aarde en de Schepping vereerden, zo ook begin jij de dag met dankbaarheid voor de Aarde en de Schepping.

Onze kunst is de expressie van die verering en viering van het leven. Weet dat de mens aan de afgrond staat van haar bestaan. De kloof is te groot en te diep om er over te springen, die tijd is nu voorbij. De mens kan alleen nog terug of verzinken zoals het wel eerder is gebeurd. Met "terug" bedoelen we: terug naar de verbinding met Moeder Aarde en met jezelf, het stoppen van die ongebreidelde expansie zonder inkeer, zonder band met Moeder Aarde. De mens is ont-aard. Zoals je las in het boek "Australië op blote voeten" noemden de Aborignals de Westerlingen de "mutants" of zij die gemuteerd zijn (en niet in de positieve zin). Alleen een wonder kan jullie nog redden.

De vraag is of er genoeg mensen zullen ontwaken om het verschil te maken en de ommezwaai te maken terug naar de Natuur.

Waarschuwingen zijn er genoeg geweest in allerhande vormen, en bijna elke dag de laatste jaren.

Ons Keltisch hart is bedroefd maar blijft hoopvol, en kijkt uit naar de kracht van jullie harten. Als we jullie mogen inspireren op jullie pad naar de "ex-volutie", naar de inkeer en de verbinding zullen we dat zeker doen.

Er is zoveel schoonheid en geluk in de verbinding met de Aarde, met de planten en de dieren, en met elkaar, dat er een groot geluk te wachten staat voor degenen die dit willen durven dromen en uitvoeren. Gemeenschappen rond een haardvuur of kampvuur, samen vertellen en delen, is iets wat jullie vergeten zijn. Die gezelligheid om samen buiten te zijn in eenheid met de natuur en met elkaar met verschillende gezinnen en vrienden is van een rijkdom en gezelligheid die jullie niet meer kennen. Misschien is dit iets wat jullie opnieuw kunnen introduceren in jullie levens. Samen de tijd doorbrengen in de natuur. Samen een potje stoven, samen verhalen vertellen, ervaringen delen, samen buiten slapen, dichtbij een vuur, onder de sterren, het wonder van de schepping samen aanschouwen."

 

 

 

Tijdstip:

 

31/1, 2/3, 25/9 en 24/10 telkens om 20u

 

 

Plaats:

Oudeweierenstraat 9, 3722 Kortessem

 

Prijs:

 

10 eur

 

 

Reserveren via email naar spiritueelwe@gmail.com

 

 

 

 

 

Hang

 

 

beeld en inhoud © www.Oneness.be
webdesign: DroomWever