De Grootmoeders naar Wéris

Ritueel voor de vrede op 10 februari

 

 

 


 

De Grootmoeders van het Licht :

 

Toen de Grootmoeders van het Licht verschenen aan Sharon McErlane meer dan 10 jaar geleden schreef ze er een boek over, en richtte een Lichtcirkel van Grootmoeders op.

 

De Grootmoeders hadden aan Sharon gezegd dat er dringend nood was aan meer Yin energie in de wereld, dat de vrouwelijke energie moest gekoesterd en verspreid worden.

 

Ondertussen heeft Sharon McErlane haar tweede en derde boek geschreven en zijn er honderden Grootmoedersgroepen wereldwijd opgericht om Licht en Liefde uit te sturen via het Net van Licht dat de Aarde omringt.

 

Dit om weer meer vrouwelijke Yin energie de wereld in te sturen: meer zachtheid, tederheid, intuïtie, gevoel, rust, stilte en gelijkwaardigheid en respect voor de vrouw. Meer Stilte of Stillness in plaats van Business. Meer respect voor Moeder Aarde ipv de wereldwijde gekte die alles vernielt voor het geld.

 

Wereldwijd riepen de Grootmoeders op om vredespotjes te boetseren in klei en te begraven op heilige plaatsen in elk land.

 

Tijd maken om stil te worden in jezelf, en plaats te maken voor een belangrijk vredes-ritueel.

 

Daarom trekken de Grootmoeders en Lichtwerkers naar Wéris op 10 februari om er de vredespotjes te gaan begraven.

 

Wéris


Wéris is een van de belangrijkste
Keltische krachtplaatsen in ons land met een groot aantal menhirs en dolmens. Vaak worden hier nog spirituele rituelen uitgevoerd.

De vredespotjes hier begraven zorgt voor een verspreiding van de energie via de leylijnen die hier krachtig aanwezig zijn.

 

 

 

 

 

Tijdstip:

 

Vrijdag 10 februari om 11u in Wéris aan de kerk. Vandaaruit vertrekken we tesamen naar één van de belangrijkste krachtplaatsen daar.

 

Voor degenen die willen vertrekken we samen op de Carpool Parking van Diepenbeek (langs autostrade Hasselt-Luik, afrit 30) om 9u15.

 

 

Plaats:

Afspraak om 11u aan de Kerk van Weris (adres: Eglise de Sainte Walburge, Place de la Pierre 12, Wéris (Durbuy).

 

Vandaaruit vertrekken samen naar de "Dolmen van Oppagne" (op 5min rijden). Let wel, er zijn verschillende dolmens en menhirs in Wéris, dus probeer op tijd te komen aan de kerk om 11u.

 

Prijs:

 

Gratis

 

Mee te brengen:

 

Lunchpakket meebrengen en warme kledij. Je krijgt nog meer praktische info als je je hebt ingeschreven.

 

 

 

Reserveren via email naar spiritueelwe@gmail.com

 

 

 

 

 

beeld en inhoud © www.Oneness.be
webdesign: DroomWever