Kunstwerken

Via deze weg willen we je graag laten kennismaken met de prachtige Engelen-schilderijen van Maria Marques-Bouckaert. De Engelen die ze schildert zijn adembenemend mooi en spreken tot de ziel.

 

Maria Marques, nu 80 jaar, begon de Engelen te schilderen in 1993 in het 'Droomhuis', het Jugendstil-huis waar ze destijds woonde en waar tal van spirituele workshops werden gehouden.

 

Haar moeder die ook schilderde, had haar geïnspireerd om ook te schilderen en ze leerde van jongsaf aan schilderen bij een kunstenaar in Brugge die haar leerde 'in de diepte' te schilderen, dwz hart en ziel in de schilderijen aan te brengen zodat ze tot leven kwamen.

 

Als je de werken van Maria ziet, dan weet je dat de Engelen leven.

 

Maria schildert de Engelen omdat ze weet dat de Engelen de mensen naar een hoger bewustzijn brengen. Vaak zijn er ook mandala's te zien in haar schilderijen die ze de 'signaturen uit de 5de dimensie' noemt.

 

De opbrengsten van haar schilderijen gaan integraal naar haar zus Liesbeth in Zaïre die er ontwikkelingswerk doet. Ze is er verpleegster en vroedvrouw, en heeft er reeds een school en ziekenhuis gebouwd, onder meer met de hulp van de Engelen en Maria Marques.

De Engeltjes van Maria Marques zijn ook beschikbaar in wenskaart-vorm, en je kan ze bij ons verkijgen. Zie hieronder voor de verschillende kaartjes:

 

Engelen-reading

 

 

Engelen-reading

 

Engelen-reading

 

Engelen-reading

Engelen-reading

 

Engelen-reading

 

 

Engelen-reading

 

beeld en inhoud © www.Oneness.be
webdesign: DroomWever